Při nákupu nad 1999 Kč je doprava ZCELA ZDARMA. Váha balíku však nesmí převyšovat 20 kg.

Dámské mikiny Alpine Pro funkční MONICIA 30034808

Dámská funkční mikina MONICIA 30034808

Dámská funkční mikina s dlouhým rukávem MONICIA 30034808 od značky Alpine Pro je ideální volbou pro aktivní ženy, které hledají pohodlí a funkčnost. Tato kvalitní termo mikina v barvě lila je navržena tak, aby splnila požadavky i těch nejnáročnějších sportovkyň.

Moderní design a funkčnost

Mikina MONICIA se obléká přes hlavu a disponuje dlouhými rukávy, což z ní dělá skvělou volbu pro chladnější počasí. Je vyrobena z příjemného a pružného materiálu, který poskytuje maximální pohodlí a volnost pohybu. Reflexní prvky na mikině zajišťují vaši viditelnost při běhání nebo jiných outdoorových aktivitách za šera.

Všestranné využití

Tato dámská mikina je ideální pro podzimní a jarní běhání, ale i na výlety na běžkách nebo jako druhá či třetí vrstva při rekreačním lyžování. Je velmi lehká a díky svým vlastnostem se rychle a snadno suší, což oceníte zejména při aktivním životním stylu.

Stylový a praktický kousek

Na levé spodní části mikiny se nachází bílé logo značky Alpine Pro, které dodává mikině elegantní vzhled. Je vhodná jak pro sportovně založené dámy, tak pro slečny, které si užívají aktivní odpočinek a outdoorové sporty.

Akční cena a dostupnost

Dámská mikina MONICIA je nyní dostupná za akční cenu v posledním kuse velikosti XXL. Nezmeškejte příležitost vlastnit tento stylový a funkční kousek, který vám přinese radost a komfort při každém nošení.

Složení

  • Materiál: 100% polyester

Závěr: Pokud hledáte moderní a funkční dámskou mikinu pro každodenní nošení a sportovní aktivity, mikina MONICIA 30034808 od Alpine Pro je tím pravým kouskem pro vás. Přidejte ji do svého šatníku a užijte si všechny výhody, které nabízí!